100 város

Külföldi városok élményei földön, vízen, levegőben

Repjegy tippek az adventi hétvégékre

2018. október 30. 18:00 - 100VárosKrisz

Decemberre több európai városba is egészen kedvező áron találhatók most repjegyek a WizzAirnél. Glasgow, Bologna, Varsó, London, Hannover is 10000 Ft alatti oda-vissza áron foglalható több decemberi időpontban. Mi Bolognara böktünk rá, pont a Karácsony idejére.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: repjegy tipp

6 lehetőség, hogy kijuss a budapesti reptérre

2018. október 30. 17:38 - 100VárosKrisz

bud_utazas_repterre.jpg

Sokszor kérdezik tőlünk ismerőseink, hogy hogyan jutunk ki a budapesti reptérre az utazásaink alkalmával. Felmerül a lassú és körülményes BKK járat, vagy a horror árú megoldásnak gondolt közvetlen reptéri parkolás. Kipróbáltuk már szinte az összeset. Most bemutatunk nektek 6 lehetőséget, ahogyan ki (vagy vissza) tudtok jutni a Liszt Ferenc repülőtérre. Van egy, ami nagyon bevált a jellemzően rövid útjainkhoz.

Tovább
50 komment
Címkék: utazasi trukk

Az úgy kezdődött, hogy ...

2018. október 30. 13:46 - 100VárosDóri

 ... Krisz megkérdezte, van-e kedvem elutazni vele Kolozsvárra. Nekem meg volt kedvem.

Ha konkrét időponthoz szeretnénk kötni, valószínűleg ekkor, 2017 májusában indult el a 100 város külföldön projektünk. Bár akkor még nem sejtette egyikünk sem, hogy az utazásaink egy hosszútávú projekt részei lesznek, és hogy a cél 100 város lesz.

A történet bulvár része, hogy a kérdés elhangzásakor még csak néhány hete ismertük egymást, de mivel utazni mindig is szerettem, Krisz pedig rövid ismeretségünk ideje alatt nem mutatta jelét annak, hogy Ő lenne a kelet-európai szervkereskedelem ura (ha egyáltalán van ilyen :) ), így nem volt okom nemet mondani.

100varos_start.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása