100 város

Külföldi városok élményei földön, vízen, levegőben

Az úgy kezdődött, hogy ...

2018. október 30. 13:46 - 100VárosDóri

 ... Krisz megkérdezte, van-e kedvem elutazni vele Kolozsvárra. Nekem meg volt kedvem.

Ha konkrét időponthoz szeretnénk kötni, valószínűleg ekkor, 2017 májusában indult el a 100 város külföldön projektünk. Bár akkor még nem sejtette egyikünk sem, hogy az utazásaink egy hosszútávú projekt részei lesznek, és hogy a cél 100 város lesz.

A történet bulvár része, hogy a kérdés elhangzásakor még csak néhány hete ismertük egymást, de mivel utazni mindig is szerettem, Krisz pedig rövid ismeretségünk ideje alatt nem mutatta jelét annak, hogy Ő lenne a kelet-európai szervkereskedelem ura (ha egyáltalán van ilyen :) ), így nem volt okom nemet mondani.

100varos_start.jpg

Hogyan képzeljük?

Mielőtt elindítottuk a 100 Város Blogot, sokat beszélgettünk arról, hogy érdemes-e belefognunk egy ilyen blogba, hiszen nagyon sok hasonló témájú oldal létezik. Egy-egy út előtt mi is sokszor és sokat bújtuk az internetet, mert sok hasznos oldal/blog elérhető már a témában, de mi azt tapasztaltuk, hogy azok az információk nincsenek meg egy helyen, amik szerintünk manapság hasznosak lehetnek egy út során. Így amellett, hogy a blogon keresztül dokumentáljuk az egyes útjainkat, szeretnénk bemutatni Nektek a tapasztalatainkat is, hogy Nektek már eggyel könnyebb legyen :)

Néhány szó röviden az útjainkról:

  • Mindketten dolgozunk, így jellemzően hétvégén és ünnepnapokon utazunk
  • A legtöbb esetben repülővel megyünk, a Wizz Airrel. Hangsúlyozzuk, a Wizz Air nem szponzorál minket (még :) ), egyszerűen csak közös útjaink kezdetekor Krisz a WIZZ Discount Club tagja volt.
  • Az utazásainkat mindig pár napra tervezzük, mert tényleg az a célunk, hogy az adott várost megismerjük kicsit.

Reméljük, hogy a megosztott információkkal és beszámolóinkkal kedvet csinálunk Nektek az utazáshoz, mert higgyétek el: utazni jó! :)

Az élménybeszámolókért kövess minket Facebook oldalunkon is! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://100varos.blog.hu/api/trackback/id/tr9014322657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása