100 város

Külföldi városok élményei földön, vízen, levegőben

Repjegy tippek az adventi hétvégékre

2018. október 30. 18:00 - 100VárosKrisz

Decemberre több európai városba is egészen kedvező áron találhatók most repjegyek a WizzAirnél. Glasgow, Bologna, Varsó, London, Hannover is 10000 Ft alatti oda-vissza áron foglalható több decemberi időpontban. Mi Bolognara böktünk rá, pont a Karácsony idejére.

Ha nincs konkrét célpontod, hanem csak egy olcsó repjegyet keresel, akkor a WizzAirnél ezt keresőt javaslom. Nagy segítség rövidebb utak tervezéséhez a hónapválasztó alatt bepipálható Indulási időpontok megjelenítése lehetőség. Így a naptárban azonnal látod, hogy az adott napon mikor indul Budapestről és mikor indul visszafelé járat.

Ha a ki nem vett szabadságaidból még maradt pár nap, akkor érdemes lehet szétnézned. Van jobb utazós hónap is, mint a december, de karácsonyi vásárba biztosan nem mehetsz el máskor ezekben a városokban.

Szólj hozzá!
Címkék: repjegy tipp

A bejegyzés trackback címe:

https://100varos.blog.hu/api/trackback/id/tr8514334599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása